Празник на фолклорното изкуство "Като жива вода"

Публикувано на: 02.02.2015   Последна редакция: 13.02.2018

 

ПОКАНА

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 Община Суворово има удоволствието да Ви покани за единадесета поредна година на Празника на фолклорното изкуство „Като жива вода-Суворово 2018”,  който ще се проведе на 28 и 29 април 2018 г.в местността „Горски кладенец”.

За 11-та поредна година Празникът на фолклорното изкуство „Като жива вода” събира изпълнители от цяла североизточна България. Той дава възможност на певци, музиканти, танцьори, изпълнители, гости и зрители да се потопят в един необятен и красив свят на багри, настроения и емоции, свят изпълнен с древни символи и съвременни послания, свят магия, свят чудо, свят на българския фолклор.

И тази година ПФИ“Като жива вода“ ще се състои в 2 поредни дни 28 и29 април. Празникът има конкурсен характер и изпълненията се оценяват от компетентно жури. Класирането на участниците се обявява на сайта на общината в 10 дневен срок след приключване на събитието, наградите са изпращат по пощата на адреса посочен в заявката за участие.

Заповядайте отново и тази година и нека заедно за пореден път да сътворим един празник, едно утвърждаване на българското, за да пребъде в годините. Заповядайте на Единадесетия празник на фолклорното изкуство в община Суворово!

 Моля, доведете до знанието на Вашите колективи настоящата информация.
Към началото на страницата