ЦСРИ поздравява своите потребители за Международният ден на хората с увреждания

Публикувано на: 03.12.2020   Последна редакция: 03.12.2020

Поздрав към потребителите на

„Център за социална рехабилитация и интеграция“ –

гр. Суворово, по случай Международния ден на хората с увреждания

Скъпи потребители на социалната услуга „Център за социална рехабилитация и интеграция“ – гр. Суворово!

Днешният ни празник, 3-ти декември, Международният ден на хората с увреждания, е изключително различен и нетрадиционно отбелязан, поради усложнената епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID– 19!

Въпреки настоящото изпитание, пред което сме изправени, изпитание, проверяващо издръжливостта на собственото ни АЗ, борбеността на нашия дух и надеждата за вярата в доброто, ние, екипът на ЦСРИ, Ви благодарим, че останахте активни, че проявявате толерантност, показвате отговорност, спазвате всички мерки и правила и се грижите както за своето, така и за нашето здраве!

На днешния ден, който е белязан с красиви и приятни спомени за всички ни, Ви поздравяваме за силния дух, за волята, за куража и за смелостта, които проявихте в условията на принудителната социална изолация и Ви пожелаваме да продължавате да се изкачвате смело и уверено по стълбата на изпитанията в живота и никога да не свеждате глава пред каквито и да е препятствия и предизвикателства!

Скъпи потребители, Вие сте част от нашия екип! За нас е призвание и удоволствие да работим с Вас, да Ви подкрепяме и да сме съпричастни към Вашите индивидуални потребности!

Нека съхраним в сърцата си пламъка на вярата и надеждата за по-бърз и добър изход от непредвидимата криза, за да се върнем към нормалния си начин на живот и с удоволствие да продължим да създаваме спомени и да „пишем“ нови страници към нашата книга с емоционални пъзели, красиви мечти и бъдещи удовлетворени потребности!

Ние, екипът на ЦСРИ, от сърце Ви желаем здраве, борбеност, енергия и оптимизъм, за да се радвате на всеки нов ден!

Честит празник!

                                                                                                         Екип на ЦСРИКъм началото на страницата